Виж тук:

събота, 16 юли 2011 г.

Джена не вярвала, че дуетът с Андреас ще се превърне в голям хит

Изглежда Джена случва на дуетни партньори. Преди време песните й с Илиян - "Слепи бяхме" и "За теб и мен", станаха тотални хитове.

Сега, с новия си дуетен партньор Андреас, тя отново успя да се изкачи на върха в класациите на Signal.bg. "Да те прежаля" в момента е хит на седмицата в "Попфолк хит", а преди това три поредни недели оглавяваше читателския чарт "50-те най...".

"Наистина песента се слуша много навсякъде. Самата аз не очаквах толкова голям успех да има. В момента бера своите плодове и мисля, че тепърва ще развива още потенциала си тази песен" - не крие радостта си Джена.

Песента "Да те прежаля" била планувана за самостоятелно парче, впоследствие Джена променила концепцията, дори сменяла няколко пъти авторите на текста, за да намери най-точното попадение. Половин година изпълнителката работила по този сингъл, преди той да стигне до публиката. Видно е, че трудът не е бил напразно и Джена се радва на своя заслужен успех. Тя не крие, че с песента "Да те прежаля", вече е намерила концепцията и подготвя своите нови музикални предложения, с които пак да зарадва публиката.

HotNews.bg